Skip to main content

Воден има прилично добар туристички информации мрежа која ги нудат своите услуги на посетителите. На EDESSAcity е на располагање со вас каде и услуги дизајнирани да ви помогне да знам Воден, Vegoritida & Планинските Пела.

youtube video