Skip to main content

волонтер водата учествува и придонесува за завршување на серија на активности во насока на унапредување на оваа област, заштита на животната средина преку повеќе активности победа:

• Искуство: професионално искуство во областа што ги интересира,
соработка искуство, работно искуство, професионални
ориентација
• Креативни активности: одмор
• Сертификација / признавање: сертификат за грант (доброволни
услуга) на понудена работа во конститутивна структура
писмо потврдува потенцијал и специфични
им понуди на сите заинтересирани страни, препораки, стипендии
нивната понатамошна обука и организирање на настани во чест /
иницијативи / одговорности / номинална понудата /
сувенири.
• Време на персоналот: односи со другите луѓе, контактирајте со
различни култури, за соработка за животната средина, управување со индивидуалните
време, паузи, обука, обука.
• Образование: неформално образование, стручност, подобрување
вештини.
• Учество во активности за изградба на вработените со проектот.
Учество на семинари, обуки, настани кои
организира структурата или каде што структурата прима информации од
други органи.
• Односи со јавноста: крстарење на лично ниво, вмрежување со
други луѓе со заеднички интереси, проблеми, идеи, расположение.
• надоместок / компензација во вид: кога и каде што е можно,
симболична или целосно. Употребата / компјутер / интернет / тел. / Факс /
библиотека (ако има) за лична употреба, функција појавување
на работното парче со себе.

Ако сакате да се стане волонтер во Waternet, можете да ја пополните апликацијата која е Формуларот за аплицирање:

Тогаш шеф на Одделот за волонтер ќе ве контактираме. Ви благодариме и чекање за вас!

youtube video